Grunderna i Microsoft 365

Välkommen!

"Kom igång med Microsoft 365" är en kurs framtagen av erfarna konsulter inom Microsoft 365 på systerbolagen Centigo och Accigo. Kursen hjälper dig att skapa bästa möjliga förutsättningar att förstå grunderna och skapa en effektiv digital arbetsplats. Kursen är uppdelad i 2 delar och riktar sig till mindre vana Microsoft 365-användare.

I del 1 får du lära dig mer om grunderna i Microsoft 365 och bekanta dig med de vanligaste applikationerna. Kursen ger dig en överblick över hur du enkelt kan komma igång med att skapa en effektiv digital arbetsmiljö. Du hittar mer info om kursens olika delar längst ner på denna sida.

Del 2 hålls live via Teams och kommer gå in djupare på hur du använder Microsoft 365 i ditt dagliga arbete samt beröra samspelen mellan de vanligaste applikationerna. Allt för att du ska lära dig hur du bäst skall agera och navigera i den digitala arbetsplatsen. Om du är intresserad av Del 2, kontakta [email protected].

Målgrupp: Kursen riktar sig till dig som vill lära dig grunderna och komma igång med att arbeta i Microsoft 365

Förkunskaper: Du behöver inga större förkunskaper för att genomföra kursen

Övergripande innehåll del 1:
- Teams (huvudfokus)
- OneDrive
- SharePoint
- Möteshantering

Längd del 1: 45 minuter

Obs! Priset inkluderar endast del 1

Lycka till!

Centigo hjälper ledande företag och organisationer genom kritiska förändringsprojekt. De är experter på affärskritisk och tvärfunktionell förändring inom en rad olika områden, bland annat digital förändring samt förändringsledning.

Johan Nilsson
Teknisk Projektledare | Digital Workplace
[email protected]

Accigo arbetar med Affärs- och verksamhets­utveckling baserat på digitala lösningar. De är Microsoft Gold partner och har expertkompetens inom flera tekniska områden, bland annat Microsoft 365 och den digitala arbetsplatsen.

Jessica Frithiof
Microsoft365 konsult
[email protected]Your Instructor


Business Wellness Academy 2
Business Wellness Academy 2

Course Curriculum


  Introduktion
Available in days
days after you enroll

Get started now!