Q66kljqcsqwspsjyati1

4FP´s coachutbildning

förflyttar individer in i framtiden

   Watch Promo

4FP’s coachutbildning

4FPs coachutbildning är verktyget som skapar en naturlig och hållbar transformation för ledare att förflytta medarbetare med lust och energi att uppnå det extraordinära. Det är en av flera moduler som tränar passionerade och påklädda ledare med mod att leda verklig förflyttning.


Ett ledarskap som släpper loss kraften hos dig och medarbetarna.

Varför

För dig som vill bemästra kunskapen och självklarheten att enkelt kunna stötta en förflyttning till det möjliga. Att genom din coaching inspirera till nyfikenhet att utforska och identifiera orealiserade potentialer hos människor.

Vad

4FP har en metodik som både identifierar och löser upp det som begränsar eller skapar blockeringar. Det unika med vårt sätt att jobba är att vi länkar den inre personliga utvecklingen till den yttre världen där du verkar. Vi arbetar praktiskt och upplevelsebaserat. Den systematiska uppföljningen gör att du själv bryter igenom på områden på ett sätt du inte gjort tidigare och får verktyg att coacha andra att göra detsamma.

Hur

Som coach lär du dig att följa en välgrundad struktur som garanterar förflyttning. Att behärska fråge- och relationstekniker som säkrar framdrift och systematik i coachningen. Använda din personliga förmåga för att läsa av och bli tydlig och skarp i dina frågeställningar.

Resultat

Att bli en självklar, passionerad förflyttningscoach. En ledare och coach som inspirerar människor att våga släppa loss kraften och uppnå det extraordinära i sin roll.Kalmar

  • När 9, 10 april & 13 maj, ink 3 handledningar á 3 tim
  • Programledare Peggy Björkenheim & Wiktoria Jakobsson


Stockholm

  • 6, 7 maj & 10 juni, ink 3 handledningar á 3 tim
  • Programledare Helena Silver & Charlotte Arndt


För mer information kontakta: Bella 0753 13 13 50 eller [email protected]

Vid förfrågan erbjuder vi också denna modul internt för dina ledare.


Your Instructor


4FP
4FP

4FP vänder sig till dig som vill realisera din organisations fulla potential eller som vill stödja ledare och grupper i att göra detta. Kort och gott – till alla som i sin professionella roll vill utforska det möjliga och uppnå det extraordinära.

Vi har lyckats frigöra de orealiserade potentialerna och åstadkommit extraordinära resultat och visat att det går att få tillbaka kostnaden för ledningsutvecklingsinsatser mångdubbelt. Men hur är då detta möjligt? Hur har vi gått tillväga?


Get started now!